Tarieven: Startersbegeleiding

Startersbegeleiding

Voor starters hebben wij speciale tarieven in het eerste jaar na feitelijke start.

Starters hebben vaak meer advies nodig ivm het opstarten van het bedrijf. Daarbij komt dat alle bijkomende belastingperikkelen e.d. allemaal nieuw zijn en dat veel mensen niet weten wat men hier mee aan moeten. Veel boekhoudkantoren houden er geen rekening mee dat het budget voor de accountant/boekhouder veel geringer is dan die van een bestaand bedrijf.

Oosterling Administratie & Advieskantoor maakt dat voor een startende ondernemer echter mogelijk. Daarom krijgen bij ons alle starters:

1 jaar startersadvies gratis!!


Binnen dit advies wordt met name aandacht besteed aan de bijzondere fiscale regelingen die voor de startende onderneming van toepassing zijn, de inrichting van de boekhouding en facturatie, de admistratieve verplichtingen, VAR verklaringen en diverse andere fiscale aspecten zoals de samenloop met de privé belastingen van de startende onderneming. 

Voor meer informatie over onze speciale starterstarieven kunt u een geheel vrijblijvende en gratis afspraak met ons maken via ons contactformulier of telefonisch.