Tarieven

Tarieven

Onder onderstaande links vindt u de uitleg over ons basis tarievensysteem en een aantal verschillende mogelijkheden die wij als kantoor bieden. Uiteraard kunt u daarnaast ook op regiebasis bij ons terecht. In het laatste geval worden de diensten tegen uurtarief afgerekend.

Omdat wij veel met pakketprijzen op maat werken (onze ervaring is dat veel ondernemers graag van te voren weten waar zij aan toe zijn) is het voor ons onmogelijk om op onze website of telefonisch prijzen aan u door te geven. De geoffreerde tarieven zijn maatwerk en toegesneden op de onderneming.

Wij nodigen u dan ook uit voor een geheel vrijblijvende en gratis afspraak bij ons op kantoor om kennis te maken en waarop wij u een prijsvoorstel op maat kunnen doen.

Verder vinden wij het erg prettig om persoonlijk met u kennis te maken, aangezien wij een zeer vertrouwelijk beroep uitoefenen en u dus ook "een goed gevoel" moet hebben bij uw accountant.

Voor starters hebben wij speciale tarieven en tevens is de startersbegeleding het eerste jaar geheel gratis. Zie verder onder startersbegeleiding.

Wij factureren u altijd maandelijks achteraf. Dit betekent bv. dat u in mei de factuur krijgt over het verzorgen van de financiele administratie over de maand april.

Machtiging: Betaling van uw nota's door middel van een doorlopende machtiging behoort tot de mogelijkheden. De voorwaarden hiervoor zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Voor meer informatie over onze tarieven kunt u een geheel vrijblijvende en gratis afspraak met ons maken via ons contactformulier of telefonisch.